Zoeken

Waar een klein land groot in kan zijn

Waar een klein land groot in kan zijn? Kijk maar eens rond op de vele voetbalvelden, tennisbanen, hockeyvelden en andere sportterreinen die Nederland rijk is. Je vindt er fanaten die elke dag beter willen worden. Recreanten die er vooral plezier in hun sport beleven. Maar ook tieners die hun cluppie hebben gevonden. Senioren die gezellig bij elkaar komen. Profs die er een aardige boterham mee verdienen. Op wat voor niveau ze ook sporten, Nederland barst van het talent. En sport zelf lijkt ook een talent te hebben. Het verbindt ons. Zet ons in onze kracht. Sport haalt het beste in ons naar boven. Dus halen wij het beste in sport naar boven.

Marktleider in lichtoplossingen voor sportvelden

Wij zijn Oostendorp Nederland. Marktleider in lichtoplossingen voor sportvelden. Onze oplossingen verlichten het talent van honderdduizenden sporters op tal van sportterreinen. Van lokale hockeyclubs tot gerenommeerde tennisbanen… tot diverse eredivisieclubs zoals Ajax, NAC Breda en FC Eindhoven. Daar creëren we de meest optimale lichtsituatie voor trainingen en wedstrijden.

Oostendorp Nederland Magazine 1
Hoe optimaal eruitziet?

Stel je een energiebesparing tot 40% voor. Over een levensduur van 15 tot 20 jaar. Met uitstekende, uniforme lichtkwaliteit… en minder strooilicht door betere lichtbundelcontrole. Het gemak van geavanceerde lichtregelsystemen. Het voordeel van onderhoudsvriendelijke armaturen… en ondersteuning bij subsidieaanvragen. Zo helpen we verenigingen te voldoen aan de eisen van welke sportbond dan ook. Om die optimale kwaliteit te bereiken, ontwikkelen we lichtplannen op maat. Assembleren het product in eigen beheer. Monitoren verbruik. Maken bediening op afstand mogelijk. Door ons talent in te zetten, zorgen we ervoor dat het talent van sporters er op zijn best uit komt te zien.

Onze kernwaarden: LIGHT

Leidend

In alles wat we doen willen we voorop lopen. Behoeftes omzetten in innovatieve, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossingen. Doordat we volkomen onafhankelijk zijn, is dat altijd een oplossing op maat. Wat bij ons wel standaard is? De hoge mate van kwaliteit. Vrijheid én veiligheid in werkzaamheden. En heldere adviezen over de nieuwste toepassingen.

Innovatief

Nieuwe technologieën, inzichten en materialen. Groeiende behoefte aan duurzaamheid bij verenigingen, sportbonden en overheden. De uitkomst van deze optelsom is de drijfveer én de reden waarom we marktleider zijn: Oostendorp Nederland is één met innovatie. Dat zie je ook terug bij onze medewerkers. Omdat een hoog niveau altijd hoger kan, investeren we ook in de veiligheid en ontwikkeling van de gepassioneerde mannen en vrouwen die bij ons werkzaam zijn.

Groots

We hebben niet veel met half werk. Iedere opdracht die we aangaan - klein en groot - doorspekken we daarom met een uitzonderlijk hoge mate van kwaliteit en deskundigheid. Ook daarna bieden we nét wat meer service dan anderen. Of reageren we sneller bij storingen. Houden je doorlopend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Deze gedrevenheid in kwaliteit heeft ons niet alleen groot gemaakt, maar vooral ook groots.

Hartstochtelijk

Wie met ons samenwerkt ontdekt het onmiddellijk: we hebben een passie voor ons vak. Zijn vakidioten die het perfecte lichtplan willen ontwikkelen. Worden enthousiast van monitoring, cijfers en besparingskansen. Verrassen graag met slimme, innovatieve oplossingen. Voelen ons vrij als we vijftien meter boven een sportveld in een lichtmast hangen. Kunnen meesprinten als dat nodig is. Genieten als we een sportvereniging voor het eerst in het licht zien stappen.

Trouw

We staan achter onze mensen. Onze opdrachtgevers. Onze lichtplannen. We zijn trouw aan onszelf. Hebben vertrouwen in ons kunnen. En ontwikkelen betrouwbare oplossingen. Ook al zijn we snel: we geloven niet in quick wins, snelle handel of lapmiddelen. Openheid en eerlijkheid waarderen we. Datzelfde geldt voor feedback: van compliment tot klacht. Zo kunnen we altijd voor de lange termijn gaan en dat ervaar je vanaf de eerste kennismaking.

Advies hoe je jouw sportclub in het juiste licht kan zetten? Neem direct contact op!

Bedankt voor het invullen van het formulier. Je ontvangt een bevestigingsmail van ons en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Besparingscalculator

Ontdekken wat LED-verlichting jullie kan opleveren? Met de besparingscalculator zie je direct hoeveel jullie kunnen besparen.

De vooraf ingevulde cijfers zijn gebaseerd op het gemiddelde veld.
Soort sportveld
Gegevens huidige lichtinstallatie
Hoeveel licht draagconstructies heeft het veld / de baan momenteel?
We gaan uit van lampen met een gemiddelde levensduur van 4.500 branduren per lamp
Benodigde aantal Philips OptiVision licht draagconstructies:
We gaan uit van armaturen met een gemiddelde levensduur van 50.000 branduren per armatuur
Gemiddeld aantal branduren per jaar?
Als u het niet weet? Het gemiddeld aantal branduren per jaar is 600.
Voor hoeveel velden / banen willen jullie besparing berekenen?
Huidige vermogen armaturen
Wat is het huidige vermogen per armatuur? (in W)
Het vermogen van de meest gebruikte conventionele lampen ligt op 2.150 Watt
Het nieuwe vermogen per Philips OptiVision armatuur:
Het vermogen van de meest gebruikte versie van de Philips OptiVision LED ligt op 1.500 Watt
Geschatte besparing energievergebruik
{{ totalSavingsKwhPerYear }} kWH
Geschatte besparing energievergebruik
€ {{ formatPrice(estimatedSavingEnergy) }}
Geschatte besparing op jouw type energieaansluiting
€ {{ formatPrice(estimatedSavingEnergyConnection) }}
Geschatte besparing op lampvervanging
Uitgaande van afname van Oostendorp garantie met een service overeenkomst.
€ {{ formatPrice(estimatedSavingLightsReplacement) }}
Totale besparing per jaar
€ {{ formatPrice(estimatedSavingTotal) }}
Laat je gegevens achter

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Dank voor het gebruik maken van onze calculator

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.